„A szatymazi Kapcsolat Integrált Szociális Alapszolgáltatási Központ akadálymentesítése és bővítése” című, DAOP-4.1.3/D-2f-2009-0008 számú pályázat

„A szatymazi Kapcsolat Integrált Szociális Alapszolgáltatási Központ akadálymentesítése és bővítése” című, DAOP-4.1.3/D-2f-2009-0008 számú pályázat

 

A Szegedi Kistérség Többcélú Társulása, mint Kedvezményezett, támogatást nyert az Új Magyarország Fejlesztési Terv Dél-alföldi Operatív Program keretében meghirdetett Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastrukturális fejlesztése valamint Közösségi intézmények/terek fejlesztése című pályázati felhívás keretében „A szatymazi Kapcsolat Integrált Szociális Alapszolgáltatási Központ akadálymentesítése és bővítése” című, DAOP-4.1.3/D-2f-2009-0008 számú  projektje megvalósítására.

A projekt a SZKTT ESZI Szatymaz, Kossuth u. 11. szám alatti épületének felújítására, bővítésére, akadálymentesítésére, tárgyi feltételeinek javítására irányul. A fejlesztéssel a jelenlegi szolgáltatások színvonalának emelése, az ellátottak és a dolgozók körülményeinek javítása a cél. A fejlesztés kapcsán informatikai, irodai és udvari eszközök, valamint egy 8/9 személyes gépjármű beszerzésére került sor.

A projekt kivitelezési munkálatai 2011. május 2-án fejeződtek be. A használatbavételi engedély valamint a működési engedélyek beszerzése megtörtént.

A projekt zárás időpontja: 2011. szeptember 15.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege 55 410 793 Ft.

Támogató

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, www.nfu.hu

A pályázatot a Szegedi Kistérség Többcélú Társulása, mint intézményfenntartó nyújtotta be és nyerte meg a támogatást. 2010. május 28-án a Közreműködő Szervezet a VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft. a Támogatási szerződést aláírta.

A Társulási Tanács 116/2009. (XII.10.) P.T. határozatában az önerőre kötelezettségvállalást tett, azt a 2009-es költségvetésében biztosította azzal, hogy a pályázat sikeressége esetén a megvalósításról az önkormányzattal kötött megállapodásnak megfelelően gondoskodik.

Látványterv-szatymaz

Plakát-Szatymazi-Kapcsolat-Integrált-Szociális Kp