Szegedi Kistérségi Hírek

MEGJELENIK A SZEGEDI KISTÉRSÉG TÖBBCÉLÚ TÁRSULÁS TELEPÜLÉSEIN

Kiadó: Szegedi Kistérség és Gazdaságfejlesztési Tanácsadó és Szolgáltató Nonprofit Kft.
Szerkesztő: Vass Imre
E-mail: ujsag(kukac)kisterseg-szegedi.hu

A KISTÉRSÉGI HÍREK c. újság 2009 óta jelenik meg. A lapszámok – évenkénti bontásban – az alábbi listában találhatók és tekinthetők meg, PDF formátumban. (A megtekintéshez PDF-olvasó programra van szükség az Ön számítógépén. Ha nem rendelkezik ilyennel, akkor letöltheti innen: Adobe Reader ingyenes PDF-olvasó program letöltése)

A 2021. évi lapszámok itt tekinthetők meg letölthető PDF formátumban. Kattintson a megtekinteni kívánt lapszám ikonjára!

 

A 2021. évi lapszámok itt tekinthetők meg letölthető PDF formátumban. Kattintson a megtekinteni kívánt lapszám ikonjára!

 

A 2020. évi lapszámok itt tekinthetők meg letölthető PDF formátumban. Kattintson a megtekinteni kívánt lapszám ikonjára!

 

A 2019. évi lapszámok itt tekinthetők meg letölthető PDF formátumban. Kattintson a megtekinteni kívánt lapszám ikonjára!

 

A 2018. évi lapszámok itt tekinthetők meg letölthető PDF formátumban. Kattintson a megtekinteni kívánt lapszám ikonjára!

 

A 2017. évi lapszámok itt tekinthetők meg letölthető PDF formátumban. Kattintson a megtekinteni kívánt lapszám ikonjára!

 

A 2016. évi lapszámok itt tekinthetők meg letölthető PDF formátumban. Kattintson a megtekinteni kívánt lapszám ikonjára!

 

A 2015. évi lapszámok itt tekinthetők meg letölthető PDF formátumban. Kattintson a megtekinteni kívánt lapszám ikonjára!

A 2013. évi lapszámok itt tekinthetők meg letölthető PDF formátumban. Kattintson a megtekinteni kívánt lapszám ikonjára!

 

A 2009. évi lapszámok itt tekinthetők meg letölthető PDF formátumban. Kattintson a megtekinteni kívánt lapszám ikonjára!